Confidentialitate

Confidentialitate

Colectarea datelor dumneavostra personale, ne permite sa intelegem nevoile si cerintele dumneavostra, pentru a furniza continut personalizat si pentru a adapta ofertele noastre preferintelor dumneavoastra. ALIDEE.ro  respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai.

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa de e-mail. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

ALIDEE.ro  se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri ALIDEE.ro  care asigura buna functionare a acestui site.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavostra: adresa dumneavoastra de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dumneavostra prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de ALIDEE.ro  prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor ALIDEE.ro .

Securitatea membrilor

In timpul procesului de inregistrare, utilizatorul isi va aloca o parola, activarea contului fiind facuta automat. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia.

Puteti modifica parola in orice moment si sunteti de acord sa anuntati imediat ALIDEE.ro  de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

ALIDEE.ro  nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului dumneavoastra ALIDEE.ro  a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii.

Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a serviciului sau de incalcarea acordului de catre o astfel de persoana.

Colectarea datelor

Colectarea datelor personale de catre ALIDEE.ro  se face prin trei modalitati:

– direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de ALIDEE.ro  . Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume)
– din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului ALIDEE.ro , furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei. ALIDEE.ro  inregistrand aceste date.
– prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati ALIDEE.ro  este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor dumneavostra.

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. ALIDEE.ro  nu ofera informatiile colectate catre terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALIDEE.ro  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre ALIDEE.ro  a serviciilor pe internet.

In momentul crearii contului sunteti automat inscris/a pentru primirea de informatii despre produsele si serviciile oferite de serviciul nostru.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de ALIDEE.ro .